+45 20 63 86 66

What we do – Final mix in Stereo, 5.1 and Dolby Atmos

Sounddesign – ADR – VoiceOver – Foley – Restoration

Sound Design

Bortset fra den visuelle del er en stor del af historien fortalt af lyden.
AudioBooster er særdeles opmærksom på sound designets kreative potentiale og kan tune den til en rigtig god oplevelse. Det er ikke kun musik, der giver billederne større dybde og mening, men også støj, postyr , store og små lydeffekter, der er mixet sammen for at skabe en tredimensionel form for historiefortælling.

Voice Recording – ADR

Live Stream Voice Recording sessions

Voice recordings i højeste kvalitet i et super vellydende studie med state of the art udstyr.  AudioBooster indspiller speaks til alle platforme AudioBooster Voicecaster også og har en stor flåde af voice-artister

Live stream voice recording sessions med flere kameraer så du som kunde kan være med i hele sessionen og har direkte kontakt til Voice-artisten og teknikkeren.

 

 

Foley lyd

Foley lyd er gengivelsen af de daglige lyde, der tilføjes til billedsiden i lydefterarbejdet for at forbedre lydkvaliteten og lydoplevelsen. Disse lyde kan være alt fra tøjlyde, fodtrin, bestiklyde etc.. Den bedste Foley lyd er så godt integreret i en film, at publikum egentlig ikke bemærker den. Det hjælper med at skabe en følelse af virkelighed i lydbilledet. Uden disse afgørende baggrundslyde føles filmen unaturligt stille og tom.

AudioBooster leverer altid højeste lydkvalitet, uanset om det er en gaffel, der skraber en tallerken, hundepoter på gulvet eller en kniv, der skærer et stykke brød. Det er rigtig sjovt og spændende at skabe unikke lyde.

Der er ikke en lyd, vi ikke kan skabe.

AudioBooster har naturligvis også et meget stort og omfattende lydeffekt bibliotek.

Læs mere

Audio restoration

AudioBooster restaurere, reparere, genopretter lyden og forbedre dårligt materiale væsentligt.
Tøj støj, hiss, clips, crackle, hum, wow, flutter, baggrundsstøj, altså uønsket lyd på lydfiler,
dårlig lydoptagelser og overstyrede optagelser.

Adresse

AUDIOBOOSTER
Vanløse/København

CVR-nr: 30958837